Läge att Köpa Bitcoin?

Läge att Köpa Bitcoin?

Om man tittar på värdet av en Bitcoin, en Bitcoin är värd 71907,50kr. Och den senaste timmen har värdet varit ganska konstant.

Tittar vi på värdet de senaste 24 timmarna. Så har den tappat 3,15% av sitt värde vilket är en ganska stor värdeminskning.

Tittar vi på senaste veckan. Har den nästan tappat 10% av sitt värde, vilket är en ganska stor värdeminskning. Vi har stora kast mellan vinst och förlust.

Vi går vidare och kollar på senaste månaden. Här ser vi att den har ökat i värde med ca 10%. Som vi ser är det tvära kast mellan plus och minus. Vilket är perfekt för spekulation.

Vi tittar närmare på hur det har gått senaste året. Totalt sett har den gått upp med nästan 22% men vi ser att den har varierat kraftigt. Vi har en botten på ca 29k SKR och just nu ligger den väldigt högt jämfört med bottennoteringen.

När man studerar året som varit tror jag uppgången som varit tyder på att många tror att det är dax för en krash på börsen, och detta kan stärka Bitcoin värdet men det är många som har trott att en krash skulle kommit i med kina/usa, brexit och någon extern konflikt. Men så har inte skett.

Personligen känner jag att det är intressant är investera i Bitcoin men krashen dröjer nog ett tag till möjligt att Bitcoin värdet kan bli gynnsammare.

De som har köpt Bitcoin i Dec 2018 är nog sugna på att sälja och ta hem vinsterna. Även om en kris kan göra Bitcoin till ett riktigt guldkorn. Men jag tror inte på en kris i närmaste månaderna. Jag hade avvaktat till att priset blir mer gynnsamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *